El president i la vicepresidenta de la Diputació visiten les instal·lacions de l’Arxiu

Galeria

Visita institucional
El president i la vicepresidenta de la Diputació visiten les instal·lacions de l’Arxiu
Dimecres 22 de juliol de 2015

Jorge Rodríguez i Maria Josep Amigó han fet una parada en l’Arxiu General i Fotográfic de la Diputació de València durant la primera jornada de visites a les instal·lacions de la institució.

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, acompanyat per la vicepresidenta primera, Maria Josep Amigó, i el secretari de la corporació, Vicente Rafael Boquera, han visitat dimecres de matí les instal·lacions de l'Arxiu de la institució provincial.

La visita va començar amb un recorregut per la planta superior de l'Arxiu, on es troben els despatxos de treball, els laboratoris de fotografia i digitalització i la sala d'investigadors. Durant el recorregut, el president i la vicepresidenta van anar saludant tot el personal de l'Arxiu i interessant-se per les diferents tasques que realitzen.

En la sala d'investigadors van poder veure una selecció de documents representatius que conserva aquest Arxiu com el Llibre d'Honor o l'àlbum de Casa de la Misericòrdia, entre altres. També han vist documents d'Ontinyent, tant imatges com plànols dels segles XIX i principis del XX i una selecció de les publicacions realitzades per l'Arxiu.

Després de la foto del grup de treball, la visita ha continuat pels dipòsits de l'Arxiu. Allà han pogut veure les condicions i l'equipament necessaris per a la conservació de la documentació de la institució.

Finalment, han pogut observar més documents custodiats en els dipòsits, com ara cartells, privilegis reals, butlles papals i altres documents dels segles XV i XVI, i també l'única fulla manuscrita del Tirant lo Blanch que es coneix anterior a l'edició impresa.