El nou Director del MuVIM visita l'Arxiu

Rafael Company, Amador Griñó i May Gil

Galeria

Col·laboració
El nou Director del MuVIM visita l'Arxiu

Durant la visita es van establir les bases per a futures col·laboracions entre l'Arxiu i el MuVIM

Rafael Company, nomenat recentment director del Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM) va visitar l'Arxiu per proposar línies de col·laboració per tal de desenvolupar projectes conjunts entre el MuVIM i l'Arxiu. Tots dos serveis treballen dia a dia per salvaguardar i difondre el patrimoni de la Diputació de València.

Company en la seua visita, va acudir acompanyat pel cap d'exposicions del MuVIM Amador Griñó. Tots dos van exposar la futura línia d'exposicions que va articular la programació del MuVIM durant el proper any, donant especial rellevància a aquelles que arrepleguen com a eix vertebrador els cartells o les fotografies que han permès il·lustrar a la població durant anys. L'Arxiu compta amb una àmplia col·lecció de cartells (de la plaça de bous, de circ, de la fira de juliol...) i de fotografies. Un altre dels eixos importants de la programació del MuVIM, seran les mostres monogràfiques que tinguen com a protagonista principal les diverses seccions en què es pot dividir el patrimoni artístic i documental de la Diputació de València.

L'Arxiu es va posar a plena disposició del nou dirigent del MuVIM per a desenvolupar i establir els punts necessaris per a una col·laboració eficaç entre els dos centres de la Diputació de València.