Diputats provincials visiten l’Arxiu

Galeria

Visita institucional
Diputats provincials visiten l’Arxiu
Dimarts 29 de març de 2016

La portaveu del grup popular, Mª Carmen Contelles, acompanyada pel diputat provincial Javier Berasaluce, van visitar l'Arxiu el dimarts passat, 29 de març. En aquesta visita van poder conéixer de primera mà els fons i les instal·lacions de l’Arxiu.

 
Durant la visita se’ls va explicar la labor diària, les necessitats i els projectes més recents en els quals està treballant l’Arxiu quant a l’adquisició i l’ús de les eines informàtiques, com a pilar fonamental en la gestió documental que faciliten la recuperació dels seus fons. També s’hi va destacar la gestió del gran volum d’imatges que maneja l’Arxiu: col·leccions fotogràfiques, cartells, mapes i plànols, fons digitalitzats, etc., i la seua difusió a través de la pàgina web.
 
Els diputats van visitar els depòsits de l’Arxiu i es van interessar per les condicions de conservació del patrimoni documental de la Diputació de València i pels treballs que es duen a terme per a donar-los a conéixer als ciutadans. Als diputats se’ls van mostrar alguns exemples dels valuosos fons que s’hi conserven sobre la seua localitat.