L'Arxiu cedeix el Llibre d'Honor de la Diputació de València per a una exposició al MuVIM

Il·lustració de Segrelles en el Llibre d'Honor de la Diputació de València

Galeria

Enllaços

Videos

Libro de Honor

Exposició
L'Arxiu cedeix el Llibre d'Honor de la Diputació de València per a una exposició al MuVIM
Del 26 de març al 21 de juny de 2015

L'exposició "Segrelles, el laberint de la fantasia" es podrà visitar del 26 de març al 21 de juny del 2015 al MuVIM.

L'Arxiu General i Fotogràfic de la Diputació de València ha prestat al Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM) el Llibre d'Honor de la Diputació per a l'exposició "Segrelles, el laberint de la fantasia" que romandrà oberta des del dia 26 de març fins al 21 juny 2015.

Aquesta exposició comptarà amb més de 300 exemplars de llibres i revistes i amb 260 obres originals de José Segrelles entre els quals es troba el Llibre d'Honor de la Diputació, en el qual va realitzar algunes il·lustracions.

La imatge que es pot veure a l'exposició correspon a la realitzada amb motiu de la visita de John Davis Lodge, ambaixador dels Estats Units a Espanya, el 13 de maig 1960.

El Llibre d'Honor o d'Or de la Diputació de València (1942-1986) és un exemplar únic, custodiat a l'Arxiu general i Fotogràfic, que recull les signatures de les personalitats rellevants que van visitar la institució entre 1942 i 1986 on artistes plàstics també han deixat com a record il·lustracions commemoratives de les seves visites.