Visita a l'Arxiu dels diputats provincials del grup Ciudadanos

Visita institucional
Visita a l'Arxiu dels diputats provincials del grup Ciudadanos
Dimecres 28 de setembre de 2016

El passat dimecres, 28 de setembre, els diputats provincials del grup Ciudadanos, José Enrique Aguar Vila i Mari Carmen Peris Navarro, van visitar les instal·lacions de l’Arxiu.

Durant la visita conegueren el personal i les instal·lacions de l’Arxiu, se’ls va explicar la labor diària, les necessitats i els projectes en els quals està treballant quant a l´implementació de noves eines informàtiques, pilar fonamental de la gestió documental, que permeten  descriure i recuperar la informació continguda als seus fons. També s’hi va destacar la gestió del gran volum d’imatges amb les quals treballa l’Arxiu: col·leccions fotogràfiques, cartells, mapes i plànols, fons digitalitzats, etc., i la seua difusió a través de la pàgina web. Als diputats se’ls van mostrar alguns exemples dels valuosos fons que s’hi conserven sobre la seua localitat.

Els diputats van visitar els depòsits de l’Arxiu i disfrutaren fullejant el Llibre d'Or de la Diputació, veient de prop un Privilegi Real, cartells de circ, diversos àlbums fotogràfics, etc. Es van interessar per les condicions de conservació del patrimoni documental de la Diputació de València i remarcaren que era necessari difondre els fons que es custodien a l´Arxiu entre els ciutadans.